Førstepremien i F650 levert Polaris og Outdoormotor Tynset

Førstepremien i F650 levert Polaris og Outdoormotor Tynset

Ikke bare kan vi gratulere Birgitte Næss som norgesmester i langdistanse åpen klasse, vi kan også gratulere med ny ATV. F650 er Polaris Sportsman 570 gitt av Polaris og Outdoormotor Tynset

Det krever styrke og kraft for å holde igjen et mer enn ivrig hundespann før det slippes opp Kjerkgata. Outdoormotor Tynset har gjennom flere år lånt Femundløpet sikrings-ATVer. Også i 2023 var må vi takke for lånet av et stort antall ATV/UTV med kjetting som sikringsmannskapene brukte for å få alle hundespannene trygt til startstreken. Vi hadde dem til disposisjon så lenge løpet varte, til små og store oppdrag. Sikkerhet for mannskapene i form av hjelmer ble også levert av Outdoormotor Tynset. Gode, solide og kraftige kjøretøy som gjør det lett å være løpsarrangør.

Å skape og videreutvikle samarbeidet med næringsaktører i regionen er viktig for Femundløpet. Slik blir løpet noe mer enn et hundeløp, det blir en bidragsyter for å løfte fram og synliggjøre næringslivet. Samarbeid blir vinn vinn.

ATV - premie i F650

En splitter ny ATV er gull for en hundekjører. Hele høsten er det dette som er verktøyet før sleden kan finnes fram når snøen kommer. Årets høst, men sein snø mange steder, har ført til en ekstra lang sesong med ATV. Å gjøre det lett å trene skaper glede og motivasjon. En Polaris Sportsman 570 bidrar til en enklere hverdag.

Takk til Outdoormotor Tynset og Polaris for godt samarbeid.